Over mij

Ik schrijf vanuit mijn brede interesse en ervaring

alette cassee
Alette Cassee — text writer

 

Het is zo leuk om te schrijven!

 

Inspiratie

Mensen inspireren mij - mijn hele leven al. En vervolgens geef ik deze interesse vorm met schrijven. Om te weten welke tekst voor welke doelgroep geschikt is verdiep in me in de mens achter het produkt of het doel.

Ik heb een heel divers loopbaanpad doorlopen en heb veel gereisd voor mijn werk en privé; dit maakt dat ik een brede view heb.

 

Taalstudie

Na mijn studie Engelse Taal- en Letterkunde ben ik 10 jaar bankier geweest in investment banking. Daarna heb ik 20 jaar in Human Resources gewerkt en heb vanuit verschillende functies een variëteit aan teksten geschreven voor zakelijke doelgroepen. 

 

Zakelijke tekst

Denk hierbij aan Business cases, vergaderstukken, teksten voor opleidingen en trainingen, committee voorstellen, announcements en nog veel meer.

 

Text writing

Ik gebruik nu de combinatie van al deze ervaringen om een variëteit aan teksten te schrijven.