Webtekst & SEO

Inhoud, creatie, structuur

Webteksten

Teksten op websites moeten aan een aantal specifieke criteria voldoen. Welke bezoekers wil je trekken? Wat verkoop je? Wat wil je dat de bezoeker leest? Hoe snel wil je resultaat? Hoe maak je een tekst aantrekkelijk en interessant?

Lees mijn blog hieronder om meer te weten te komen over hoe dit werkt.

SEO en Google

Als je een eigen bedrijf hebt en website dan weet je dat het belangrijk is dat je website wordt gevonden. Dat kan met SEO - dit is een afkorting voor Search Engine Optimalization. Een SEO-tekst bevat bepaalde kernwoorden.

Google heeft een aantal documenten beschikbaar gesteld om jou te helpen je website SEO proof te maken. Maar dit is best ingewikkelde kost en zal daarom ook veel van je tijd in beslag nemen.

Artikelen over webteksten en SEO

Tekst Framing: het perspectief van je woorden

Je lezer beïnvloeden door je tekst te framen, hoe doe je dat? En waar gaat framing eigenlijk over? Als je...
Lees meer

Coronacrisis: Leiden of Lijden

de achterblijvers Door het coronavirus zijn we opeens allemaal in een situatie beland die we bestempelen als ‘crisis’. Wat betekent...
Lees meer
google-76517_1280

5 gouden schrijftips voor jou!

Doen! Natuurlijk kun je meteen al zelf aan de slag met het schrijven van je tekst voor je eigen website....
Lees meer

alette

Voorbeeld

Neem als voorbeeld Marina, zij geeft pianolessen in Den Haag en wil graag nieuwe leerlingen. Echter, als je 'pianoles Den Haag' googlet, dan zie je haar site pas op pagina 8. Met de juiste SEO tekst en zoekwoorden is het mogelijk om haar site beter vindbaar te maken. Ik kan je daarmee helpen!

06 2134123